Uw tweede woning aan de Costa Blanca in Spanje is een droom....

....dat weet u als eigenaar van uw prachtige bezit als geen ander. Het heerlijke klimaat, de prachtige eindeloze stranden en de schitterende natuur maken uw tweede woning tot een rijk bezit. Wat een heerlijkheid, u kunt uw koffers pakken wanneer u dat wilt om er even tussenuit te gaan.
Uiteraard wilt u die kostbare vrije tijd in uw Spaanse thuis zo prettig mogelijk besteden, zonder de sores en het werk dat nu eenmaal hoort bij een tweede woning aan de Costa Blanca.

Wij hebben hart voor uw kostbare bezit en bieden u diverse onderhoudspakketten. Onze onderhoudscontracten zijn maatwerk.
In veel gevallen staat uw tweede woning aan de Costa Blanca het grootse deel van het jaar er onbeheerd bij. Dat betekent dat er geen toezicht is op wat er allemaal zou kunnen gebeuren. Ook de Costa Blanca is niet vrij van extreme weersomstandigheden, die ook uw woning kunnen treffen, met alle gevolgen van dien. In een onbewoond huis hebben schadelijke bacteriën en ongedierte vrij spel en kan schimmelvorming ontwikkelen.

Wanneer u afwezig bent nemen wij Costa Blanca CareServices/CBCS Property Management  het beheer van uw tweede woning van u over. Inspectie van het huis, tuin en eventueel zwembad worden door ons regelmatig uitgevoerd. Wij luchten uw woning, spoelen de kranen en toiletten, etc. En bij onverhoopt, na bijvoorbeeld noodweer, ontstane schade, zullen wij dit netjes opruimen en in overleg met u laten repareren.
 
Afbeelding invoegen    CBCS PROPERTY MANAGEMENT/COSTA BLANCA CARE SERVICES
  
 
Management/Beheer van uw woning!!
 
Door onze jarenlange ervaring in het beheren van vakantieprojecten ( campings, bungalowparken etc. in zowel Nederland, Duitsland en Frankrijk) begrijpen wij als geen ander dat uw trotse bezit (2e woning aan de Costa Blanca Noord) u dierbaar is en toegewijde aandacht vereist.
 
Beheer van uw woning is een kwestie van vertrouwen!

Wij gaan altijd voor PERFECTIE!!
Met andere woorden, wij zoeken het evenwicht tussen het met zorg beheren van uw woning, het eigen gebruik van u als eigenaar en streven samen met u naar een optimaal rendement uit verhuurinkomsten. 

Indien uw woning dienst doet als privé vakantieverblijf, bent u regelmatig voor langere tijd afwezig, wij bezoeken dan uw eigendom met de nodige regelmaat.
 
En wanneer u uw woning verhuurt zorgen wij ervoor dat uw gasten een onvergetelijke vakantie zullen hebben en beslist nog eens terugkomen.
Door het beheer van diverse bungalowparken zijn wij ervaringsdeskundigen op dat gebied en weten wat de vakantieganger verwacht van hun vakantieverblijf en de zorg eromheen.
 
Uit ervaring weten wij dat zonder professioneel beheer het verhuren van uw vakantiewoning bijna onmogelijk is. 
Er kunnen diverse calamiteiten optreden tijdens uw afwezigheid of tijdens het verblijf van de huurder.
 
 
SLEUTELBEHEER

Dit pakket omvat het navolgende:

·        CBCS zal de sleutels (minimaal 2 sets) van uw vakantiewoning beheren en in een kluis bewaren;

Bij dit pakket beheren wij alleen de sleutels van uw woning meer niet!!

 

 

SLEUTELBEHEER/WONINGBEHEER
Dit basispakket omvat het sleutelbeheer met extra services:

Geregeld en zeker na hevige regenval zullen wij de woning controleren op de navolgende punten:

·        * Status water, gas en elektra;

* Checken de sloten en eventuele andere beveiligingssystemen;

* Stromend water, doorspoelen van de toiletten, douches en alle andere eventuele kranen;

* Ventileren van de woning om teveel vocht te voorkomen.


Deze service voert CBCS uit op basis van een kwartaal- halfjaar- en/of jaarcontract, bij vooruitbetaling te voldoen.
De resp. kosten bedragen vanaf € 60,00, € 100,00 en € 170,00 (afhankelijk van de soort en grootte van de woning.
 

·        Bij noodzakelijke calamiteiten zullen wij direct contact met u opnemen.
En door middel van foto"s e.d. kunnen wij in overleg kijken wat er gedaan moet worden. 


Eventueel kunnen wij de deur openen voor loodgieter, elektricien, monteur, etc. Bij vertrek zullen wij de woning weer geheel afsluiten.

Dus geen zorgen, wij houden uw woning veilig. Voor deze service vragen wij ons uurtarief van € 10,00 met een kleine vergoeding voor reiskosten.

·        

Wij beheren uw woning alsof het de onze is en 24/7 bereikbaar!!      

Flexibiliteits pakket (Indien uw woning langere tijd niet wordt bewoond door u of uw huurders!!) 
 
Extra: Wilt u extra controles laten uitvoeren dan kunnen wij dit op uw verzoek uitvoeren tegen een vast bedrag per bezoek.